woensdag 25 januari 2017

Bofbips


Eigenlijk ben ik een enorme bofbips, bedenk ik mij als ik mijn drie vrouwelijke collega’s hoor praten. Het wekelijkse overleg laat nog weleens ruimte voor gesprekken met een persoonlijk karakter, zo ook vandaag. Deze keer mopperen de dames over de teleurstellingen die Valentijnsdag voor de zoveelste keer met zich mee had gebracht. De ene na de andere echtgenoot had gefaald op verschillende vlakken. Ik heb mij echter van alle commentaar onthouden, want in tegenstelling tot de relaties van mijn collega’s is bij mij namelijk Valentijnsdag de dag waarop ik mag genieten van alle liefde en aandacht voor mijn man.
Je leest het goed, ja. Die dag is alle aandacht vóór mijn man, want onze relatie is anders. Ik ben namelijk Dominant over mijn man, maar dat is iets wat zij niet weten. Het hele jaar door dient hij Mij, behalve dus op Valentijnsdag. Dan zorg ik voor een luxe ontbijtje op bed, krijgt hij een lekkere lunch, zelfs een romantisch diner voor twee, waarvoor ik de halve middag in de keuken sta en bedien hem op zijn wenken waar het drinken en snacks betreft. Tussen al het eten in mag hij met mij doen wat hij wil, zo ook afgelopen zaterdag.
Een glimlach vindt mijn lippen als ik eraan terugdenk. De verliefde blik in zijn ogen op het moment  dat ik, gekleed in een sexy dienstmeiduniform met een dienblad vol lekkers, de slaapkamer in stapte, was al genoeg om van te smelten. De grijns op zijn gezicht een moment om nooit meer te vergeten.
“Goedemorgen, meisje. Wat heb je voor een lekkers dit keer?” was zijn begroeting.
“Een smoothie, lieverd. Met libido verhogende ingrediënten, zoals je hebt gevraagd.”
Dat was ook zo. Vooraf mag mijn man een lijstje met verzoeken indienen. Dit jaar stonden het uniform en allerlei eten wat het libido ten goede zou komen erop. Internet is daarbij mijn grote vriend geweest voor alle het eten van die dag.
Voor het ontbijt had ik een smoothie gemaakt van yoghurt, avocado, banaan en vijgen. Daarnaast sierde een flinke beker koffie en een vaasje met een rode roos erin het blad. Voor de lunch stond een salade klaar in de koelkast gemaakt van zeewier, selderij en surimisticks en het diner zou bestaan uit oesters met witlof en zeewier en gefrituurde asperges in zeewier.
De perioden tussen de gerechten in waren vol van handtastelijkheden en insinuaties geweest. Zeker toen de pornofilm, die mijn man via een webshop had gekocht, heel opwindend bleek te zijn. Dat had die middag al tot de eerste heerlijke vrijpartij geleid. Op de bank, in zijn armen en onder het genot van een glaasje port en een bak vol pinda’s, is de tijd voorbij gegleden tot het moment dat ik het avondeten moest bereiden, maar dat heb ik niet alleen gedaan. Een dag nietsdoen is echt niet aan mijn lieverd besteed, dus terwijl ik in de keuken stond, heeft hij de tafel gedekt. Natuurlijk hoorden daar ook kaarsen in, jawel, een zilveren standaard bij. Tot mijn verrassing stond er echter ook een prachtige bos rode en roze rozen op tafel toen ik de kamer in kwam. Waar hij die vandaan getoverd had is mij nog steeds een raadsel. Aan de voet van de vaas had echter ook een doosje gelegen.
Ik kijk even naar de ringvinger aan mijn linkerhand die nu gesierd wordt door twee ringen. De ene is een simpele witgouden band, mijn trouwring. Daarboven siert nu eenzelfde simpele ring, maar dan met een diamantje erin. Dat was zijn Valentijn cadeau voor mij geweest.
 Dat ene diamantje was het symbool dat er maar één liefde in zijn leven was en dat was ik, zo had hij gezegd toen ik het doosje had geopend. Het was genoeg om bij mij een paar tranen over mijn wangen te laten lopen, waardoor ik weer in zijn armen belandde. De hete, opwindende tongzoen om mij te troosten had toen bijna ons diner verpest. Het is dat de kookwekker ons genadeloos uit het moment wegrukte, anders hadden wij vast en zeker geen diner gehad die avond. Afijn,…of al dat eten nu invloed heeft gehad of niet, mijn Valentijnsavond was er in ieder geval één uit een bouquetreeksverhaaltje.
Mijn man had dan alle regie deze dag, maar geen haar op zijn (bijna) kale hoofd die eraan dacht om mij de voorbereidingen te laten treffen voor de avond die nog voor ons lag. Na al het dienen, mocht ik uitbuiken op de bank, terwijl hij naar boven verdween. Een half uur later kwam hij pas weer naar beneden. Hij zei niets, maar stak alleen zijn hand uit toen hij voor mij stond. Een lach sierde zijn gezicht toen ik zijn hand pakte. De lach werd breder toen ik opstond en hem gedwee naar boven volgde. Toen hij de slaapkamerdeur opende stokte echter mijn adem. Beneden had ik nog gedacht dat het allemaal wel lang duurde, maar nu snapte ik waarom.
De kamer werd verlicht door wel honderd waxinelichtjes. Ieder plekje had hij benut. Het bed, nu zonder dekbed, was bezaaid met rode en roze rozenblaadjes en op zijn nachtkastje stond een fles champagne, twee glazen, een bakje met aardbeien en een bus slagroom. Een brandend stokje wierook in een houder op mijn nachtkastje vulde de kamer met een heerlijke, zoete geur.
“Het is de hoogste tijd om dat geile uniform uit te trekken, liefste. Daar heb ik nu lang genoeg naar gekeken.”
Zijn stem was donker en zwoel. Op hetzelfde moment sloeg hij zijn armen om mij heen. Plots snapte ik de hunkering naar koestering waar mijn liefste het altijd over had. Ik geniet altijd volop als hij die koestering bij mij zoekt, maar nu genoot ik van de koestering, de geborgenheid die zijn armen mij gaven.
Het was slechts een moment. Een rilling liep over mijn rug toen hij mij losliet. Een seconde later voelde ik hoe zijn handen de strik losmaakten waarmee het topje van het uniform vastzat. Waar het topje heen vloog na het uittrekken heb ik pas de volgende ochtend gezien. Het lag samen met het rokje, wat tien tellen later uit was en zijn kleding in de hoek bij de kledingkast, maar dat terzijde.
“Vanavond ga ik jou laten ervaren waar ik altijd van geniet. Het niet weten wat er met je gaat gebeuren, het niet kunnen zien wat je partner gaat doen en ik ben heel wat met je van plan, liefste, ” fluisterde hij, terwijl zijn handen mijn borsten begonnen te strelen.
Zijn stem zorgde voor een volgende rilling. Mijn tepels reageerden fel op zijn spelende vingers. De kus in mijn nek bracht nog een rilling en een derde kwam doordat hij van mij weg stapte met de opdracht mijn ogen dicht te doen en te blijven staan waar ik stond.
Ik voelde duidelijk hoe de spanning zich in mijn onderbuik opbouwde. Ik schrok zelfs toen hij iets voor mijn ogen deed. Het was de blinddoek die ik altijd bij hem gebruik. Het niet kunnen zien verhoogde inderdaad de spanning en veelvuldig ook nog eens. Wat er ook zou gaan gebeuren, ik was al één ervaring rijker, want het ontnemen van welk zintuig dan ook was mij nog nooit overkomen. Ik besefte meteen dat ik door een ervaring als deze mij nog meer in kan leven in waar mijn lieverd van kan genieten. Vanaf dat moment heb ik mij dan ook helemaal opengesteld voor alles wat hij mij geven wilde en daar ik heb echt geen spijt van.
Met de blinddoek om werd ik naar het bed begeleid. Ik mocht er zelf op klimmen en op mijn rug gaan liggen. Dat ik mijn armen boven mijn hoofd mocht doen en mijn benen spreiden, was eerder een verzoek dan een opdracht. Ik lag echter nog te bedenken wat ik onder het hoeslaken voelde, toen mijn lichaam schokte van schrik, veroorzaakt door water wat de huid in mijn nek raakte.
“Het bed!” riep ik geschrokken uit, waarop manlief hard begon te lachen.
“Voor gezorgd, allerliefste. Ik ben echt niet te Dom om daar niet aan te denken,” grinnikte hij, terwijl een volgende straal water zijn weg vond tussen mijn borsten door.
Door het woordgrapje, de schrik en gekriebel wat de druppels veroorzaakten die langs mijn lijf naar beneden liepen, moest ik lachen. Het lachen verging mij echter toen de straal water het meest intieme plekje van mijn lichaam vond. Het voelde fris, niet echt koud. Ik hapte echter naar adem toen de kou gevolgd werd door een warme gloed. Even dacht ik aan kaarsvet, maar de zachtheid en vochtigheidsgraad vertelde mijn brein dat het dat niet was. Een seconde later besefte ik dat het de tong van mijn lief was die zich verlustigde aan dat wat over mij heen gegoten was. Pas toen besefte ik dat het geen water was, maar dat het de champagne moest zijn geweest. Dat is zo ongeveer het laatste wat ik die avond bewust heb gedacht. De verwennerij met zijn tong liet mij al snel kronkelen van genot, maar hij gaf mij geen ontlading. In plaats daarvan kreeg ik slagroom. Op alle plaatsen van mijn lichaam, behalve daar waar het hoort.
Alsof dat nog niet genoeg was, voelde ik heel duidelijk waar mijn lief de slagroom versierde met de aardbeien. Tenminste, dat bedacht ik mij. Bevestiging kreeg ik iets later toen mijn lief alles eraf begon te likken, wat gepaard ging met allerlei opmerkingen die mij lieten weten hoe lekker ik als toetje was. Opmerkingen die ik wel gehoord, maar niet opgeslagen heb, want ik kan ze mij echt niet meer herinneren. Ik was inmiddels al zo ver heen dat ik nog maar één ding wilde en dat was klaarkomen.
Mijn lief dacht daar echter anders over. Hij heeft mij een paar keer net tegen de rand aan laten komen met zijn tong, vingers en zelfs de grote fairy, maar steeds als ik tegen de rand aanzat stopte hij de stimulans. Ik dacht werkelijk dat ik knettergek zou worden. Zelfs smeken hielp niet. Mijn lief bepaalde en dat heeft hij zo lang vol gehouden dat ik niet eens meer na kon denken.
Het moment waarop hij mij op handen en knieën liet zitten en mij nam alsof ik zijn bezit was, is ook echt een moment van ondergaan geweest. Ik kon kronkelen wat ik wilde, hij bepaalde het ritme en tempo, tot het ultieme moment zich voor ons allebei aankondigde. Diepe keelgeluiden, het leek bijna op grommen, kondigde zijn ontlading aan. Ik voelde de spanning opbouwen in mijn eigen lijf totdat ik met een langgerekte kreun een heftig orgasme inrolde.

“Mary? Mary! Wat is er!”
De kreet klopt niet met het beeld wat ik in gedachte zie. Van schrik gaan mijn ogen wijd open. Zes angstige ogen kijken mij aan.
“Hè? Wat?”
“Je kreunde zo hard dat wij ervan schrokken, Mary en je zat te kronkelen alsof je pijn had.”
Het duurt even voordat ik begrijp wat Colinda zegt. Als het tot mij doordringt dat ik Valentijnsdag opnieuw heb beleefd, inclusief orgasme, vliegt het schaamrood naar mijn wangen.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten